Bemutatkozás

 
Részvénytársaságunk a Pannon 2005 Faktor és Hitel Zrt. vállalati és lakossági work-out követelések vásárlására és kezelésére specializálódott pénzügyi vállalkozásként lépett a hazai pénzügyi piacra. Társaságunk 2005 óta a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete által nyilvántartásba vett pénzügyi vállalkozásként működik. PSZÁF engedélyünk száma: PSZÁF E-I-168/2005.
 
Az elmúlt években, élve a törvény adta lehetőségeinkkel, megkezdtük vállalati ügyfeleink számára a hitelnyújtási üzletág kiépítését. 2012-től társaságunk az Európai Unió által Kombinált Mikrohitel Program (GOP 4.1.), illetve az Új Széchenyi Hitel Program (GOP 4.1.) hiteltermékeit nyújtja - az MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt-vel együttműködésében.
 
A társaság vezetői és szerződött alvállalkozói a work-out és a hitelezés területen több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik képesek arra, hogy a mikro-, kis- és középvállalati szektor tagjainak hiteligényét rugalmasan, de a magas szintű szakmai elvárásoknak megfelelően kezeljék. Tevékenységünkkel segíteni kívánjuk a magyar mikro-, és kkv-szféra megerősödését, bővíteni annak finanszírozási lehetőségeit.